Les in coronatijd

Les op locatie

Uiteraard gelden – en houd ik me aan – de bekende regels.
Voor en na iedere les worden handen schoongemaakt, zelf heb ik altijd desinfectiegel ter beschikking, het is vaak ook op de locaties.

Het is handig wanneer je je eigen potlood meeneemt, en natuurlijk je schrift.

Op alle leslocaties kunnen we gebruikmaken van 2 toetseninstrumenten, 2 x 2 vleugels, 1x naast de piano een elektrisch keyboard. Zo kan ik goed voordoen, en dingen laten horen zonder in de 1,5 m ruimte van de leerling te komen.

Op de leslocaties in de kerken is veel ruimte, daar is veel ‘verse’ lucht. In Gelselaar wordt tussen de lessen door goed gelucht.

Thuis les via internet of smartphone

In tijden dat ons afgeraden wordt in dezelfde ruimte te zijn, kan ik je via Zoom, Skype of whatsappvideo lesgeven. Vast ook nog via andere programma’s, met deze drie heb ik ervaring. Ik heb snel internet laten installeren, heb 2 camera’s waartussen ik switchen kan, 1 boven het toetsenbord en 1 op mijn gezicht gericht. Van die mogelijkheden hebben al mijn leerlingen tijdens de lock-down gebruikgemaakt.