Reacties

Enkele reacties van leerlingen:

Zeer bekwame pianolerares, die goed aanvoelt wat je als leerling nodig hebt. Erg zinvolle tips, waardoor het pianospel een stuk beter klinkt. Ze gaat mee in de muziekkeuze, ook al is die afwijkend van wat ze gewend is. Ze verdiept zich erin en kan ook daarin waardevolle aanwijzingen geven. Ze brengt de les met een beetje humor in een fijne sfeer. Aanrader dus.

Ik ben blij haar gevonden te hebben. We zijn nu anderhalf jaar aan de slag en ik word steeds enthousiaster. Samen zoeken naar de mogelijkheden en lesmateriaal dat aanspreekt en uitdaagt.

Laura geeft betrokken en met enthousiasme en gevoel les.

In de 4 jaar les bij Laura, heb ik veel meer geleerd dan in de 6 jaar daarvoor! Laura heeft veel geduld, en leert de techniek op een toegankelijke en creatieve manier aan. Ook vind ik bij haar de afwisseling tussen leuke speelstukken en iets lastiger ‘leerstukken’ heel prettig.

Sinds Laura’s lessen speel ik veel bewuster, en daardoor klinkt de muziek veel mooier en muzikaler!

Laura is een prettige en motiverende docente met veel aandacht voor muzikaliteit, een centrale uitdaging in haar lessen is: hoe breng je je gevoel tot uiting in de muziek. Op een natuurlijke manier brengt ze me liefde voor de muziek en pianospelen bij.

Onze dochter (12) gaat met veel plezier naar les. Laura stemt het lesaanbod goed af op wat onze dochter wil en kan. Als het niet gelijk gaat, doen we er gewoon een weekje langer over!

Laura weet haar kennis en kunde op een speelse en doeltreffende manier op onze zoon (6) over te brengen. Ze is geduldig, creatief, stimulerend, inspirerend en in staat het beste uit onze zoon te halen. Ze hebben samen veel plezier!

Onze zoon voelt zich heel erg op zijn gemak bij haar. Gevoel voor de muziek, houding en techniek zijn dingen die Laura graag aan onze zoon leert. Ook het lesmateriaal dat ze uitzocht sluit aan bij zijn interesse en niveau. Complimenten!